Професионална кафемашина за еспресо Carimali Diva 3gr

Carimali Diva с три групи, е професионална еспресо машина от най-висок клас. Създадена с внимание към детайлите, кафе машината предлага изключително високо качество на приготвените напитки.

Carimali Divaсе се отличава с наличието на три високи групи, които създават удобство и позволяват приготвянето на няколко напитки (в малки или високи чаши) едновременно. Осветлението на машината, подчертава външния вид и дава завършек на перфектния дизайн.

Основните настройки на устройството могат да бъдат програмирани и персонализирани директно от сензорен дисплей TFT2.8 “. Carimali Diva е снабдена с PerfectPoint – изключителната патентована система, при която има възможност да се настрои желаната температура за инфузия на всеки бутон за еспресо на всяка отделна кафе група. Системата за подгрявaне на чашите и автоматичният капучинатор дават възможност за приготвяне на напитки с постоянно качество.

Машината е подходяща за заведения с месечни продажби над 60кг

Технически характеристики:

Капацитет на бойлера: 16 л.

Захранване с вода: централен водопровод

Размери: 102 см. (широчина) : 51.5 см. (дълбочина) : 57.4 см. (височина).

Дисплей: TFT2.8”

Тегло: 88 кг.

Захранване: 400 V 3+N

Мощност: 50/60 Hz 5.500 W

Стиймер: 2 + 1 Barista Steamer *

*MTT Milk Pump System – налична (автоматичен стиймер, който позволява загряване на млякото за приготвяне на топла напитка до опрделена температура, само с натискането на един бутон)

Perfect Point System – налична (система за настройка на температурата на всеки бутон с напитки, на всяка от групите)

Automatic Milk Frother – наличен (система за приготвяне на напитки с топло мляко, чрез маркуч, свързан с охладител с прясно мляко)

Цена: 19 900 лв. с ДДС

 

За повече информация можете да се свържете с нас на телефон +35928290229 или да изпратите запитване:

Използвайки формата за контакт, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни, които ще попълните