История на Caffe Boromeo

Малко неща могат да се сравнят с удоволствието от чаша ароматно еспресо. А за да стигне до вас, истински качественото кафе изминава дълъг път. Път, в който вниманието към детайла и уважението към традициите са основополагащи. Това е пътят, който извървяваме, за да достигне до вас Caffe Boromeo.

Вдъхновени от известната аристократична италианска фамилия Borromeo, ние създадохме кафе от изключителен клас с богат и наситен вкус. Боромео са поколения търговци, банкери и духовници, които играят ключова роля в политическия, икономически и културен живот на Италия от 14 век до днес. Тяхното име носят и четири красиви острова в езерото Маджоре, намиращо се в италианските Алпи.

Името Боромео винаги е било синоним на изисканост, класа и традиция. Вдъхновени от историята на фамилия Боромео, ние решихме да предадем тези ценности на вас, като създадем висококачествено кафе в духа на италианската еспресо култура.

Caffe Boromeo се произвежда в Италия и се разпространява у нас от началото на 2018г. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон +35928290229 или да направите запитване:

Използвайки формата за контакт, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни, които ще попълните