Консумативи за кафе

Caffe Boromeo е основата от превъзходен вкус и аромат, върху която всеки клиент гради своето кафе преживяване. С или без захар, кафява или бяла, с късмет за предстоящия ден или шоколадов комплимент – предвидили сме всички варианти. За цялостно превъзходно изживяване предлагаме пълна гама консумативи към кафето с лого Boromeo:

 

Бяла захар

Бяла рафинирана захар на кристали в луксoзно саше от гланцирана хартия с лого Boromeo, разфасовка от 4 грама, 1000 броя в кашон.

 

Кафява захар

Кафява нерафинирана тръстикова захар на кристали в опаковка от ТОЦ хартия с лого Боромео, в разфасовка от 4 грама, 1000 броя в кашон.

 

 

Кремър за кафе

Висококачествена суха сметана на растителна основа, подходяща за оомекотяване на вкуса на кафе. Предлага се в разфасовка от 5 грама, 500 броя в кашон.

 

Късметчета

Късмети Boromeo с разнообразни послания. Разфасовка от 112 броя в опаковка.

 

Шоколадче

Висококачествен италиански млечен шоколад, подходящ за сервиране с топли напитки с марката Boromeo. Продуктът се отличава с високо съдържание на какао, на което се дължи отличното му качество. Разфасовка от 5 грама, единичноопаковано шоколадче, 200 броя в опаковка.

 

Картонени чаши

Дебелостенни картонени чаши с марка Boromeo, подходящи за консумиране на топли напитки в движение. Разфасовка от 100 броя в стек, 30 стека в кашон.

 

 

 

Свържете се с нас на телефон +35928290229 или използвайте формата по-долу:

Използвайки формата за контакт, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни, които ще попълните