Рекламни материали

Caffe Boromeo е символ на традиция и класа и заслужава най-изтънченото визуално представяне и начин на сервиране. Именно затова рекламните материали, които подбрахме за вас, не отстъпват по изтънченост на самото еспресо и също като него излъчват класа и вкус.

 

Чаша за ristretto/espresso с чинийка

Порцеланова чаша с чинийка за ristretto и espresso Boromeo. Съвършеното еспресо, би следвало да се предлага в превъзходна чаша – еквивалент на едно малко бижу, чашата е изключително подходяща за приготвяне на късо кафе и еспресо.

 

Чаша за macchiato с чинийка

Порцеланова чаша с чинийка за macchiato Boromeo. Произведена от висококачествен порцелан, чашата е подходяща за приготвяне на кафе с мляко. Разфасовка – 6 бр. в кашон.

 

Чаша за espresso lungo с чинийка

Порцеланова чаша с чинийка Boromeo. Чашата се отличава с изискан дизайн и компактни размери, което я прави подходяща за приготвяне на дълго кафе. Разфасовка – 6 бр. в кашон.

 

 

Чаша за cappuccino/latte с чинийка

Порцеланова чаша с чинийка за cappuccino и latte macchiato Boromeo. Удобна и елегантна, чашата е подходяща за топли напитки с еспресо и топло прясно мляко. Разфасовка – 6 бр. в кашон.

 

 

 

Лъжичка за кафе

Стоманена лъжичка Boromeo с изтънчена лазерна гравюра. Подходяща за сервиране с топли напитки. Разфасовка – 6 бр. в опаковка.

 

Каничка за мляко

Порцелановата каничка за топло или студено прясно мляко Boromeo, впечатлява с компактните си размери и елегантния си дизайн. Вместимост на каничката – …….. мл.

 

 

Чайник

Порцеланов чайник, предназначен за сервиране на гореща вода за чай. Произведен от първокласен порцелан, чайникът Boromeo впечатлява с изтънченост и стил.
Вместимост на чайника – …….. мл.

 

 

 

Пепелник

Луксозен пепелник Boromeo, произведен от инокс, с деликатна лазерна гравюра. Идеално допълнение към рекламните порцеланови аксесоари Boromeo.

 

 

 

Захарница за маса

Стабилна порцеланова поставка за маса, в която може да държите пакетчета бяла и кафява захар.