Бариста аксесоари за превъзходно еспресо и кафе-специалитети

Ние знаем колко ключова е ролята на един бариста в направата на истински неустоимото еспресо кафе или кафе-специалитети. Именно затова на ваше внимание предлагаме серия луксозни бариста аксесоари, с които приготвянето на Caffe Boromeo носи също толкова голямо удовлетворение, колкото и безупречният резултат.

 

 

Динамометричен тампер 58 мм

Динамометричен тампер от неръждаема стомана, с алуминиева дръжка. Тамперът притежава регулируeм диапазон от 15 кг. до 21 кг., като позволява контролиране на натиска до постигане на идеално хоризонтална повърхност на мляното кафе в ръкохватката. Веднъж настроен, динамометричният тампер гарантира винаги едно и също притискане (независимо от натиска, който всеки бариста влага) и следователно постоянно качество на еспресото.

Цена – 157.00 лв. с ДДС

 

 

Поставка за ръкохватка

Поставката за ръкохватка позволява смляното кафе да се притиска с тампера стабилно. Може да се постави там, където ще е най-удобно за работа.

 

Цена – 89.70 лв. с ДДС

 

 

 

 

Кутия за изхвърляне на отпадно кафе

Кутия за изхвърляне на отпадъчно кафе от неръждаема стомана. Функционална и лесна за почистване, кутията разполага с гумирана овална основа, която предпазва ръкохватката от нараняване. Размери 37 см./24 см./9 см.

 

Цена – 292.00 лв. с ДДС

 

 

 

Кана за подгряване на мляко

Кана от неръждаема стомана за затопляне на прясно мляко. Устойчива и практична, с огледална повърхност, каната е с вместимост 750 мл. Задължителен аксесоар за всеки бариста.

Цена: 66.10 лв. с ДДС

 

 

 

 

Декоратор за капучино

Декоратор за украса на топли млечни напитки. Изработен от неръждаема стомана, декораторът разполага с четири диска, с разнообразие от форми.

 

Цена: 67.00 лв. с ДДС

 

 

 

 

За повече информация можете да се свържете с нас на телефон +35928290229 или да изпратите запитване:

Използвайки формата за контакт, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни, които ще попълните